Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Eredeti videó
Staff
Katherine Pierce
Caroline Forbes
Chat
Wanted
Silas...

Matt Donovan

Elijah Mikaelson

Tyler Lockwood


Társaink

Statisztika
Fiú: 10
Lány: 12
Ember: 3
Vámpír: 7
Hybrid: 2
Boszorkány: 1
Vadász: 1
Szellem: 2
Vérfarkas: 1
Eredeti: 4

 

 Világleírás

Go down 
SzerzőÜzenet
Katherine Pierce
Vámpír
Vámpír
Katherine Pierce

Hozzászólások száma : 200
☥ Regisztráció időpontja : 2013. Jan. 25.
☥ Tartózkodási hely : Mystic Falls
☥ Hobbi : Manipulálás ;)

Világleírás Empty
TémanyitásTárgy: Világleírás   Világleírás EmptyHétf. Feb. 04, 2013 6:58 am


Történetünk a híres The Vampire Diaries, azaz a Vámpírnaplók sorozaton alapul. A 3 évad elejétől kezdjük el fonni a szálakat, de a változatosság kedvéért úgy gondoltuk, hogy beleteszünk egy kis csavart.
Minden ott kezdődik, hogy Stefan visszatér Klaussal és Rebekah-val Mystic Falls városába. Klaus kiegyezett a Salvatore fivérekkel, hogy nem öli meg Elenát, ha cserében minden egyes hónapban vért csapolhat le tőle. Mivel nem volt más választásuk, beleegyeztek. Elenának ez már megszokottá vált, és a procedúra alatt, meglepően, de mindig mély beszélgetésbe merültek az ősi vámpírral. Stefanba is sikerült Lexi segítségével újra egy kis emberséget vinni, így ismét egy párt alkothatnak Elenával. AZONBAN: Stefan a Chicagói, kicsit véresre sikeredett körútja során rádöbbent arra, hogy még mindig baljós érzelmeket táplál, a szépséges Rebekah iránt, aki nyilvánvalóan még mindig szerelmes belé. Elena észreveszi ezt a fura kapcsot, és nem tudja kiverni a fejéből, Damon viszont még mindig vigyázz Elenára és ez kissé eltereli a gondolatait.
Klaus újraépítteti az újonnan létrehozott hibridjeivel a család villáját, de további 3 testvérét és anyját, a koporsókban hagyva egy sötét szobába zárta. Rebekah beiratkozik a Mystic Falls-i gimibe, ahol a mi kis Caroline –unkkal verseng az iskolai vezető szerepért. Caroline pátyolgatja kedvesét, Tylert aki immáron hibrid és egyben szolga, időközben pedig Klaussal találkozgat, annak reményében, hogy elárulja neki hogyan törheti meg a köteléket. Caroline igaz, hogy az ifjú hibridbe, Tylerbe szerelmes, de mégsem tud ellenállni Klaus régimódias vonzerejének.
Alaric összejön a bájos doktornővel, Meredith Fellel, Jeremy szerelmes az ifjú April Youngba, aki viszont csak szimpatizál a fiúval, igazából Matt az, aki szerinte az igazi. Bonnie teljesen elzárja magát a külvilágtól, nagymamájával gyakorolja a mágiát, Elena az egyetlen akivel tartja még a kapcsolatot.
Mindez idő közben misztikus városunkba visszatér a gyönyörű Katherine Pierce, aki csak Damon és Stefan előtt fedi fel magát és bájával sikerült rábírnia a vámpírokat, hogy a neves Salvatore házban szállhasson meg és ami a legfontosabb, hogy ne szóljanak senkinek ittlétéről.
Vissza az elejére Go down
 
Világleírás
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Világunk-
Ugrás: